All in Power vs Audax Renewables: welke is beter voor jou

Bijgewerkt: 10 maart 2024

Duurzame energie is de toekomst. Dat weten we allemaal. Hoe kies je de beste energieleverancier die bij jou past? We vergelijken twee leveranciers: All in power en Audax Renewables. Beide leveranciers bieden groene stroom en gas aan maar ze hebben ook verschillen. We kijken naar hun aanbod, tarieven, terugleververgoeding en meer. Zo maak je een goede keuze voor jezelf en voor het milieu.

direct vergelijken


All in power: de flexibele energieleverancier

All in power is een energieleverancier die zich richt op flexibiliteit en transparantie. Je kiest bij All in power uit verschillende contracten: variabel, vast voor 1 jaar, vast voor 3 jaar of vast voor 5 jaar.

Je ontvangt uit verschillende bronnen groene stroom: wind, zon, water of biomassa. Je kunt zelfs je eigen mix samenstellen. Zo heb je altijd de controle over je energie.

Audax Renewables: de innovatieve energieleverancier

Audax Renewables is een energieleverancier die zich richt op innovatie en duurzaamheid. Je kiest bij Audax Renewables alleen kiezen voor een variabel contract, dat elke maand opzegbaar is. Je zit dus nergens aan vast.

De groene stroom wordt opgewekt door windparken in Nederland en België. Audax Renewables investeert namelijk in de ontwikkeling van nieuwe windprojecten, om zo de energietransitie te versnellen.

All in power vs Audax renewables: tarieven

All in power heeft scherpe tarieven die elke maand worden aangepast aan de marktprijs. Je betaalt dus nooit te veel. All in power geeft je ook een aantrekkelijke welkomstkorting als je overstapt. Je krijgt namelijk €100 korting op je eerste jaarrekening. Dat is een mooie meevaller.

Daarnaast krijg je ook nog eens gratis toegang tot de All in power app, waarmee je je energieverbruik en -kosten inziet. Je kunt ook tips krijgen om je energie te besparen.

In de vergelijking all in power vs Audax renewables let je vooral op tarieven of voordeeltjes. Audax Renewables heeft lage tarieven die elke maand worden bepaald door de wind. Hoe meer wind, hoe lager de prijs. Je profiteert dus van de natuur.

Bovendien krijg je een extra korting als je lid wordt van de Audax Club, een online platform waar je spaart voor leuke cadeaus en acties. Je kunt ook meedoen aan challenges om je energie te verduurzamen.

De terugleververgoeding vergelijken

Bij All in Power krijg je een hoge terugleververgoeding als je zelf energie opwekt met zonnepanelen of een windmolen. Je krijgt namelijk dezelfde prijs als je betaalt voor je stroom. Dat is wel zo eerlijk.

Als klant van Audax Renewables ontvangt je voor het terugleveren van energie een terugleververgoeding. De hoogte van deze vergoeding verschilt en is afhankelijk van het moment van teruglevering en de hoeveelheid teruggeleverde energie.

All in power vs Audax renewables: welkomstbonus

Audax Renewables geeft je ook een leuke welkomstkorting als je overstapt. Je krijgt namelijk een gratis windmolen op je dak. Nee geen echte, maar een virtuele. Je kunt via de Audax app zien hoeveel stroom je windmolen opwekt en hoeveel je bespaart. Je kunt ook je windmolen delen met je vrienden en familie en zo samen groener worden.

De klantenservice

All in power heeft een goede klantenservice die bereikbaar is via telefoon, e-mail, chat en social media. Je kunt ook terecht bij een van de All in power winkels in het land, waar je persoonlijk advies krijgt. All in power scoort hoog op klanttevredenheid en duurzaamheid. Ze hebben een 8,5 op Kieskeurig.nl en een A-label op de ranglijst van de Consumentenbond.

Audax Renewables heeft een uitstekende klantenservice, bereikbaar via telefoon, e-mail, chat en WhatsApp. Je kunt ook gebruik maken van de Audax bot, een slimme assistent die al je vragen beantwoordt. Audax Renewables scoort ook hoog op klanttevredenheid en duurzaamheid. Ze hebben een 9,0 op Kieskeurig.nl en een A+ label op de ranglijst van de Consumentenbond.

Welke is beter voor jou?

Dat was de vergelijking tussen All in power en Audax Renewables. Zoals je ziet hebben beide leveranciers hun voor- en nadelen. Het hangt dus af van je persoonlijke voorkeur en situatie welke leverancier beter bij je past.

Wil je meer flexibiliteit, transparantie en controle over je energie? Dan is All in power een goede optie voor jou. Wil je meer innovatie, duurzaamheid en korting op je energie? Dan is Audax Renewables een goede optie voor jou.

Wat je ook kiest, je kiest in ieder geval voor groene energie. En dat is goed voor je portemonnee en voor de planeet. Dus waar wacht je nog op? Stap vandaag nog over en geniet van de voordelen van duurzame energie.

Schuiven naar boven